TNN Specials

ARIEZ MAAKT IN OVERLEG MET MEDISCHE PROFESSIONALS OOK DIVERSE SPECIALS, ZOWEL REDACTIONEEL ALS IN OPDRACHT VAN DERDEN. ZO PUBLICEREN WIJ ABSTRACTS EN HIGHLIGHTS VAN DE LAATSTE WETENSCHAPPELIJKE MEDISCHE CONGRESSEN LOKAAL EN INTERNATIONAAL, MAAR OOK ONTWIKKELEN WIJ SPECIALS OP MAAT OVER EEN BEPAALD THEMA. HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK.

MS-boek Vertrouwen verliezen, vertrouwen winnen


Vertrouwen verliezen, vertrouwen winnen staat geheel in het teken van multiple sclerose (MS). Het is bestemd voor hen die meer willen weten over deze chronische ziekte, de ziekteverschijnselen en de behandelingsmogelijkheden.
De inhoud is een combinatie van wetenschappelijke kennis, verpleegkundige informatie en praktijkervaringen van hulpverleners met aandachtsgebied MS.

6th Congress of the European Academy of Neurology (EAN)


Het thema van de 6e jaarlijkse bijeenkomst van de European Association of Neurology jaar was ‘Time for action: Predict. Prevent. Repair.’ Hoewel de COVID-19-pandemie roet in het eten gestrooid heeft van het congres, werd het wegvallen van het fysieke samenkomen gecompenseerd door er een virtuele bijeenkomst van te maken. Deze special is een verslag van dat virtuele congres waarin vele hoogtepunten van EAN2020 aan bod komen.

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.