Over Ariez

Ariez is een snelgroeiende en dynamische wetenschappelijke uitgever gevestigd in Zaandam. Binnen Nederland en België publiceren wij diverse wetenschappelijke tijdschriften voor medisch professionals waaronder artsen en verpleegkundigen. Het merendeel van onze medische tijdschriften is ook het officiële platform van de beroepsvereniging van medisch specialisten in dat betreffende veld.

Naast medisch uitgever zijn wij een medisch communicatiebureau dat maatwerkprojecten ontwikkelt binnen de Healthcare markt met een sterke focus op de farmaceutische industrie, artsenverenigingen en patiëntenverenigingen. Wij bieden inspiratie en advies uitmondend in maatwerk communicatieprojecten – online en offline – voor de doelgroepen medische professionals, consumenten en patiënten.

De inhoud van onze tijdschriften en overige producties wordt additioneel beoordeeld door een onafhankelijke redactieraad van medisch specialisten in het betreffende vakgebied zodat een onafhankelijke, betrouwbare informatieverstrekking wordt gewaarborgd.

MISSIE

Onze missie is om de wereld (en in het bijzonder Nederland en België) gezonder te maken door artsen effectiever te maken. Dit doen wij door het leveren van hoogwaardige, actuele wetenschappelijke informatie en medische na- en bijscholing, offline en online. Onze educatieve producten en diensten bieden dagelijks ondersteuning aan medisch specialisten op zowel klinisch, diagnostisch en communicatief gebied.

Ons Team
Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde professionals met een ruime ervaring in het medische veld, werkzaam in Nederland en België.

Kennisdeling en samenwerking staat bij ons centraal. Zo hebben wij, naast creatieven en ICT-ers, veel academisch opgeleide medisch biologen, apothekers, gezondheidskundigen en andere medische professionals in dienst die dagelijks in contact staan met artsen en verpleegkundigen in het veld. Zo sluiten wij naadloos aan op behoeften in de medische markt. Onze gespecialiseerde kennis maakt het mogelijk om uiteenlopende gebieden binnen de medische wereld te bestrijken. Zo bieden wij advies, medische content, projecten en educatie op het gebied van oncologie, hematologie, neurologie, allergie, astma, immunologie, gynaecologie en infectieziekten.