Bekijk hieronder voorbeelden van ons werk

REPORTAGE OVER DE SPECIALE CHEMOTUIN VAN ZIEKENHUIS TERGOOI WAAR MENSEN MET KANKER HUN BEHANDELING KRIJGEN

Interview met neurologe Dr. Vera Fridman, Colorado, over de effectiviteit van L-Serine bij neuropathie (HSAN-1)

Interview met Brian Hill, MD, PhD, over Follicular Lymfoom en de uitkomst van de gerandomiseerde fase III GALLIUM Studie

Uitleg voor patiënten die IVF ondergaan over de injectie toediening onder de huid met het hormoon Menopur®

Dr. P. Westerweel, internist-hematoloog, over de nieuwe CML-richtlijn en hoe de CML-zorg verbeterd kan worden

WELKE TYPE VIDEO’S ZIJN MOGELIJK?

Wij maken verschillende soorten video’s zoals interviews met artsen over hun lezing tijdens internationale medische congressen, maar ook opnames op maat voor specifieke projecten zoals toedieningsinstructies van geneesmiddelen voor patiënten, of voor e-learning webcasts voor artsen of verpleegkundigen, maar ook voor websites, e-mailings en nog veel meer andere doeleinden.

Onze opnames zijn altijd in HD kwaliteit en in verschillende formats te leveren afhankelijk van het uiteindelijke gebruiksdoel. Ons team begeleidt het gehele traject, vanaf het script, visagie/styling, tot en met de shoot en eindmontage.

Heb je besloten ons in te schakelen dan volgt er eerst een intake gesprek waarin we je wensen in kaart brengen, waaronder de boodschap van de video, de look & feel, sfeer, verhaallijn, of je een voice-over wenst en muziek, of je een introtrailer met eventuele animatie wenst, de tijdsplanning, de locatie en of er eventueel acteurs nodig zijn. Hierna ontvang je een offerte. Ben je akkoord daarmee, dan gaan we van start en maken wij jouw perfecte video.

DE OPNAMEDAG, EINDMONTAGE EN LEVERING

Op de dag van de opname zijn wij met ons team op tijd aanwezig om het gehele proces te begeleiden voor een perfecte video.

Na de opnamedag gaan we direct aan de slag om de mooiste fragmenten te selecteren en te assembleren tot 1 fraai geheel. Ook passen we eventuele kleur- en geluidscorrecties toe zonodig en voegen we indien gewenst, muziek en voiceover(s) toe en een introductie-animatie (trailer). Het proces van postproductie is dan afgerond en nu ontvang je van ons een eerste versie ter beoordeling.

Daarna finaliseren we deze eerste versie tot een finale versie. We leveren het eindproduct in een door jou gewenst formaat op, bijvoorbeeld AVI (Audio Video Interlaced), MPEG-4 (.MP4), WMV (Windows Media Video) of .MOV (Apple Quicktime). Ook bestaat de optie om het geluid als apart bestand te ontvangen: handig voor als je ook een podcast op je website wilt bijvoorbeeld.

Vraag naar onze mogelijkheden voor jouw project en stuur ons een berichtje over hoe we jou kunnen helpen!

15 + 4 =

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.