Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinische Immunologie

Het Nederlands Tijdschrift voor Allergie, Astma en Klinische Immunologie (NTvAAKI) is het officiële wetenschappelijke tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Allergologie en Klinische Immunologie (NVvAKI), verschijnt viermaal per jaar en wordt via controlled circulation kosteloos aangeboden aan (internist-)allergologen, kno-specialisten, pulmonologen, dermatologen, kinderartsen en arts-assistenten in opleiding werkzaam binnen eerder genoemde specialismen in Nederland.

Het NTvAAKI is een praktisch en informatief tijdschrift. Het doel van het tijdschrift is de lezer inzicht en overzicht te geven op medisch gebied. Dankzij het NTvAAKI is men snel en op toegankelijke wijze op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van allergie en aanverwante medische vakgebieden. De inhoud komt tot stand door een onafhankelijke redactieraad teneinde een objectieve informatieverstrekking te waarborgen.

Vanzelfsprekend staat het NTvAAKI open voor bijdragen van lezers. Spontane inzendingen van bijdragen kunnen – na beoordeling door de hoofdredactieraad – worden geplaatst. Meer informatie hierover vindt u onder Aanleveren van artikelen.

Voor artikelen uit NTvAAKI, klik links op de kaft of kijk op: www.ntvaaki.nl

Hoofdredactieraad

VOORZITTER HOOFDREDACTIERAAD

dr. H. de Groot, internist-allergoloog, Delfts Allergie Centrum, Reinier de Graaf, Delft

HOOFDREDACTIERAAD

dr. G.J. Braunstahl, longarts, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam
dr. J.A.M. Emons, kinderallergoloog, Erasmus MC-Sophia, Rotterdam
dr. H.C. Hafkamp, KNO-arts, Reinier de Graaf, Delfts Allergie Centrum, Delft
dr. A.F. Karim, internist-immunoloog/allergoloog, Groene Hart Ziekenhuis, Gouda
dr. J. de Kluijver, longarts, Reinier de Graaf Gasthuis, Delft

dr. ir. M.C. Nawijn, universitair hoofddocent, pathologie en medische biologie, GRIAC research instituut, UMCG, Groningen
drs. J. Potjewijd, internist-klinisch immunoloog, Maastricht UMC+, Maastricht
dr. K. van de Vorst, kinderarts-allergoloog, Maasstad ziekenhuis-vakgroep kindergeneeskunde, Rotterdam
prof. dr. T. Rustemeyer, dermatoloog, Amsterdam UMC, locatie VUmc, Amsterdam
dr. M.L. Schuttelaar, dermatoloog, UMCG, Groningen
prof. dr. F. Smeenk, longarts, Catharina Ziekenhuis, Eindhoven
dr. S. Veenbergen, medisch immunoloog i.o., Erasmus MC, Rotterdam
dr. B.J. Vlieg-Boerstra, diëtiste, Vlieg & Melse Diëtisten, Praktijk voor Voedselovergevoeligheid, Medisch Centrum het Span, Arnhem

Aanleveren van artikelen

Auteursinstructies


Deze auteursinstructies geven een gedetailleerd overzicht van de eisen die per rubriek van het tijdschrift gesteld worden.

Toestemming Portretrecht


Wanneer u als auteur een artikel indient met foto’s, scans of video’s van een patiënt dan graag dit toestemmingsformulier portretrecht uitprinten en getekend (door uzelf en de patiënt) aan ons retour zenden.

Copyright


Bent u auteur van een artikel? Dan dient u (en co-auteurs) de auteurs-/IE-rechten over te dragen aan Ariez. Graag dit formulier voor overdracht hiervan uitprinten, zelf tekenen en laten ondertekenen door alle co-auteurs en via mail of post naar ons toezenden.

Contact


Een vraag, opmerking of meer informatie ontvangen?
Neem contact met ons op.

 

ABONNEMENT?

Wilt u een abonnement op NTvAAKI aanvragen? Registreer u hier!

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.