Congrestijdschriften

Ariez geeft verschillende congrestijdschriften uit waarin ruimte is voor verslagen van satelliet symposia van farmabedrijven en advertenties. Ook maken wij congresverslagen van gespecialiseerde medische congressen op maat (single sponsored) in de vorm van een tijdschrift, een advertorial, in de vorm van brochures of digitaal. Zowel voor medische professionals als voor patiënten en belangstellenden. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van ons werk.
#BJH#BJMOhttps://www.ntvh.nl/journal-edition/eha-congresnieuws-augustus-2022/

CONGRESNIEUWS ONCOLOGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Society for Medical Oncology (ESMO). Boordevol met podcast-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

https://www.ntvh.nl/journal-edition/eha-congresnieuws-augustus-2022/

CONGRESNIEUWS HEMATOLOGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Hematology Association (EHA). Boordevol met podcast-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

CONGRESNIEUWS NEUROLOGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Committee for Treatment and Resarch in Multiple Sclerosis (ECTRIMS). Boordevol met podcast-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

CONGRESNIEUWS ALLERGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI). Boordevol met highlights van lezingen op het gebied van astma, allergie, hereditair angio-oedeem en constitutioneel eczeem.

38th General Annual Meeting of the Belgian Hematology Society (BHS)


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Belgian Hematology Society (BHS). Boordevol met video-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

https://www.bjh.be/app/uploads/2022/lookbook-BHS/BJH-BHS-2022.html
https://www.bjmo.be/app/uploads/2022/lookbook-bmuc/BJMO-BMUC-2022.html

CONGRESNIEUWS ONCOLOGIE BELGIË


Een medische glossy met de highlights van het afgelopen San Antonio Breast Cancer Symposium (SABCS). Boordevol met interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.