Congrestijdschriften

Ariez geeft verschillende congrestijdschriften uit waarin ruimte is voor verslagen van satelliet symposia van farmabedrijven en advertenties. Ook maken wij congresverslagen van gespecialiseerde medische congressen op maat (single sponsored) in de vorm van een tijdschrift, een advertorial, in de vorm van brochures of digitaal. Zowel voor medische professionals als voor patiënten en belangstellenden. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van ons werk.
/wp-content/uploads/lookbook-EAN/EAN.html/wp-content/uploads/lookbook-BMUC/BMUC.html/wp-content/uploads/lookbook-BJMO/BJMO.html

DUTCH HEMATOLOGY CONGRESS (DHC)


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Hematologie. Boordevol met video-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

5th Belgian Meeting on Urological Cancers (BMUC)


Highlights van een oncologisch congres waar medisch oncologen, radiologen en urologen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van urologisch kanker – zoals prostaatkanker – bespreken.

4th Congress van de European Academy of Neurology (EAN)


Congresnieuws Neurologie informeert neurologen over highlights van internationale congressen, zoals het EAN-congres, maar ook over de AAN- en ECTRIMS-congressen.

BJMO Annual Meeting of the ASCO (American Society of Clinical Oncology)


Een uitgave van BJMO volledig gewijd aan de highlights van dit jaarlijkse Amerikaanse oncologische congres dat gemiddeld 50.000 oncologen uit de hele wereld trekt.

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.