Congrestijdschriften

Ariez geeft verschillende congrestijdschriften uit waarin ruimte is voor verslagen van satelliet symposia van farmabedrijven en advertenties. Ook maken wij congresverslagen van gespecialiseerde medische congressen op maat (single sponsored) in de vorm van een tijdschrift, een advertorial, in de vorm van brochures of digitaal. Zowel voor medische professionals als voor patiënten en belangstellenden. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van ons werk.
#BJH#BJMOhttps://www.ntvh.nl/journal-edition/eha-congresnieuws-augustus-2022/

CONGRESNIEUWS ONCOLOGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de American Society of Oncology (ASCO). Boordevol met podcast-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

https://www.ntvh.nl/journal-edition/eha-congresnieuws-augustus-2022/

CONGRESNIEUWS HEMATOLOGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Hematology Association (EHA). Boordevol met podcast-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

CONGRESNIEUWS NEUROLOGIE


Congresnieuws Neurologie informeert neurologen over highlights van internationale congressen, zoals het EAN, ICNMD en EEC.

CONGRESNIEUWS ALLERGIE


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI). Boordevol met highlights van lezingen op het gebied van astma, allergie, hereditair angio-oedeem en constitutioneel eczeem.

37th General Annual Meeting of the Belgian Hematology Society (BHS)


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Belgian Hematology Society (BHS). Boordevol met video-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

https://www.bjh.be/app/uploads/2022/lookbook-BHS/BJH-BHS-2022.html
https://www.bjmo.be/app/uploads/2022/lookbook-bmuc/BJMO-BMUC-2022.html

9th Belgian Multidisciplinary Meeting on Urological Cancers (BMUC)


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Belgian Multidisciplinary Meeting on Urological Cancers (BMUC). Boordevol met video-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.