BJH Specials

ARIEZ MAAKT IN OVERLEG MET MEDISCHE PROFESSIONALS OOK DIVERSE SPECIALS, ZOWEL REDACTIONEEL ALS IN OPDRACHT VAN DERDEN. ZO PUBLICEREN WIJ HIGHLIGHTS VAN DE LAATSTE WETENSCHAPPELIJKE MEDISCHE CONGRESSEN LOKAAL EN INTERNATIONAAL, MAAR OOK ONTWIKKELEN WIJ SPECIALS OP MAAT OVER EEN BEPAALD THEMA. HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK.

BJH Special Edition Immunotherapy in Hematology 2019


Een speciale uitgave van de BJH over immunotherapy in hematology gepubliceerd met dank aan de inspanningen van verschillende medische professionals.

BJH Special Edition Multiple Myeloma 2018


Een speciale uitgave van de BJH over multipel myeloom gepubliceerd met dank aan de inspanningen van verschillende medische professionals.

Highlights of the 26th Annual Meeting of the Belgian Society on Thrombosis and Haemostasis 2018


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Belgische Vereniging voor Trombose en Hemostase. Boordevol met highlights van ‘state-of-the-art’ lezingen en sfeerimpressies.

35th General Annual Meeting of the Belgian Hematology Society 2020


Abstracts van de ’35th General Annual Meeting of the Belgian Hematology Society’.

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.