BJMO Specials

ARIEZ MAAKT IN OVERLEG MET MEDISCHE PROFESSIONALS OOK DIVERSE SPECIALS, ZOWEL REDACTIONEEL ALS IN OPDRACHT VAN DERDEN. ZO PUBLICEREN WIJ HIGHLIGHTS VAN DE LAATSTE WETENSCHAPPELIJKE MEDISCHE CONGRESSEN LOKAAL EN INTERNATIONAAL, MAAR OOK ONTWIKKELEN WIJ SPECIALS OP MAAT OVER EEN BEPAALD THEMA. HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK.

20th Annual BSMO meeting 2018


Een medische glossy met de highlights van dit jaarlijkse congres van de Belgische Vereniging voor Oncologie. Boordevol met video-interviews, highlights van lezingen en sfeerimpressies.

BJMO Special Edition Immuno-Oncology 2018


De immunotherapeutische revolutie in de oncologie duurt voort (met wisselend succes). De 2018 immuno-oncologie special van de BJMO behandelt updates over de verschillende aspecten van immunotherapie bij kanker.

19th Annual BSMO Meeting 2017


Abstracts van de ’19th Annual BSMO meeting’.

BJMO Special Edition Immuno-Oncology 2017


Een speciale uitgave van de BJMO over immuno-oncologie gepubliceerd met dank aan de inspanningen van verschillende collega’s en de redacteur. De maligniteiten waarin de meeste vooruitgang tot nu toe is geboekt, worden besproken.

Deze website gebruikt cookies voor de juiste werking en om de bezoeker de beste gebruikservaring te geven. Wij gebruiken geen cookies om u te volgen voor marketing doeleinden. Klik op de 'Accepteer' knop om hiermee in te stemmen.